Puertas Abiertas Online

Portes Obertes On-line

Portes Obertes on-line

Des de l’1 d’abril fins al 30 de Maig, el Conservatori Superior de Música de les Illes Balears obre les seves portes.

El Centre compta tant amb una plantilla de professors ben qualificats com amb un sistema permanent de classes magistrals que, impartides per professors convidats de gran prestigi internacional, complementen la formació dels alumnes. Les especialitats que es poden cursar són Interpretació (modalitats de música clàssica i jazz), Musicologia, Pedagogia i Composició.

El Conservatori Superior, a fi d’apropar els alumnes al món professional, ofereix un conjunt d’activitats musicals, com ara els diversos stages de l’Orquestra Simfònica, l’Orquestra de Cambra, l’Orquestra de Vent, l’Ensemble de Saxòfons o la Big Band. En aquests encontres els estudiants interpreten un repertori especialitzat i comparteixen escenari amb músics d’arreu del món. Els mestres que darrerament han dirigit aquestes formacions són: Krzysztof Penderecki, Manel Valdivieso, Felipe Aguirre, Juan Miguel Romero Llopis, Henrie Adams, Barry Sargent i Javier Feierstein .

Totes les activitats (concerts, audicions, concursos etc.) tenen lloc a l’Auditori del Conservatori, una gran sala de concerts, dissenyada i equipada amb tota la tecnologia, per satisfer tant les necessitats d’una gran orquestra simfònica com les expectatives del públic més exigent.

El període de portes obertes brinda l’oportunitat de contactar directament amb el professorat del Conservatori Superior de Música de les Illes Balears, per tal d’aclarir qualsevol dubte relacionat amb els estudis superiors de música i les seves proves d’accés. Les consultes es poden fer en línia, des d’un ordinador o des d’un dispositiu mòbil.

Inscripció al següent formulari: