Portes Obertes On-line

Portes Obertes on-line

Des del 15 de març fins al 7 de Maig, el Conservatori Superior de Música de les Illes Balears obre les seves portes.

El Centre compta tant amb una plantilla de professors especialistes com amb un sistema permanent de classes magistrals que, impartides per professors convidats de prestigi, complementen la formació dels alumnes. Les especialitats que es poden cursar són Interpretació (modalitats de música clàssica i jazz), Musicologia, Pedagogia i Composició.

Inscripció al següent formulari:


El Conservatori Superior, a fi d’apropar els alumnes al món professional, ofereix un conjunt d’activitats musicals, com són els diversos stages de l’Orquestra Simfònica, l’Orquestra de Cambra, l’Orquestra de Vent, l’Ensemble de Saxòfons o la Big Band. En aquests encontres els estudiants interpreten el repertori propi de les grans formacions, sota la direcció de directors convidatsi. Els mestres que darrerament han dirigit aquestes formacions són: Salvador Brotons , Manel Valdivieso, Felipe Aguirre, Juan Miguel Romero Llopis, Henrie Adams, Barry Sargent i Toni Vaquer.

Els concerts tenen lloc a l’Auditori del Conservatori, una gran sala de concerts, dissenyada i equipada amb tota la tecnologia, per satisfer tant les necessitats d’una gran orquestra simfònica com les expectatives del públic més exigent.

El període de portes obertes brinda l’oportunitat de contactar directament amb el professorat del Conservatori Superior de Música de les Illes Balears, per tal d’aclarir qualsevol dubte relacionat amb els estudis superiors de música i les seves proves d’accés. Les consultes es poden fer en línia, des d’un ordinador o des d’un dispositiu mòbil. Es programaran també sessions per grups afins, per a la resolució de dubtes.