Conservatori

El Conservatori Superior de Música dels Illes Balears és una institució pública dedicada a l’estudi i la difusió de la cultura musical. Composició, interpretació (clàssica i jazz), musicologia i pedagogia són les especialitats que podràs cursar al nostre centre. Aquests estudis són equivalents, amb caràcter general, als graus universitaris.

PROPÒSIT

La nostra Institució és un referent en l’àmbit dels estudis superiors de música amb una trajectòria de més de vint anys. Per aquest motiu oferim als nostres alumnes la possibilitat de formar-se amb grans professionals i conèixer de prop les últimes tendències en els camps de la interpretació -tant de jazz com clàssica-, la composició, la pedagogia i la musicologia.

A més, generem una gran activitat pública de concerts, conferències, seminaris i cursos de formació. Amb projectes tan transcendentals com “Sons de Barri” hem portat la música als barris més vulnerables i amb els Cicles de concerts dels professors acostem el treball desenvolupat a les aules a tota la societat de les Illes Balears.

La nostra projecció exterior es desenvolupa en dues línies. D’una banda, el programa de professors convidats, que acosta als nostres estudiants les metodologies pedagògiques més actuals a tot el món. D’altra banda, el programa Erasmus+, que connecta als nostres professors i alumnes amb Centres de tota Europa.